Opening Asperge seizoen

Witgoud

Proefverlof opent het Asperge seizoen op zaterdag 13 april
Ieder jaar weer een feest voor onze koks en onze gasten: het wit goud is er weer! Met veel zorg hebben we een heerlijk 4-gangenmenu samengesteld. Vanaf 14 april geniet je van deze mooie en kostbare seizoensgroente in verschillende gangen en verschillende bewerkingen:
 

Oesters "La Jolie" met asperge, avruga-kaviaar en witte wijn saus € 4,50 per stuk. 

Voorgerecht
Cocktail van asperge met avocade, tomaat en geroosterde garnalen. 

Tussengerecht
Soep van asperge dille, broodcroutons en gerookte zalm. 

Hoofdgerecht
Asperges op klassieke wijze met gekookt ei, aardappel, boerenham, botersaus en Hollandaise. 
*Liever geen ham? Mag ook met zachtgegaarde witvis. 

Dessert
Naar keuze van onze kaart. 
* Voor ons kaasassortiment rekenen wij een supplement van €4,50

Speciale openingsprijs van €55,- per persoon op zaterdag 13 april.
Daarna geldt een dagprijs.

Niet missen: reserveer direcht online je tafel