Vanmiddag samen met @[100001871010327:Rudolf Robijn] heerlijk geluncht bij Proefverlof. We hebben gekozen voor het 3 gangen verassingsmenu. Nu de amuse, gestart met een heerlijk voorgerecht van bietjes, krieltjes en heerlijke sauzen. Hoofdgerecht was een risotto met kabeljauw en paddenstoelenmix en als dessert (wij waren de eersten die deze mochten eten) de chocoladeballon met frambozen en brownie. Heerlijk! Complimenten voor de keuken. Wij komen zeker terug.

Vanmiddag samen met @[100001871010327:Rudolf Robijn] heerlijk geluncht bij Proefverlof. We hebben gekozen voor het 3 gangen verassingsmenu. Nu de amuse, gestart met een heerlijk voorgerecht van bietjes, krieltjes en heerlijke sauzen. Hoofdgerecht was een risotto met kabeljauw en paddenstoelenmix en als dessert (wij waren de eersten die deze mochten eten) de chocoladeballon met frambozen en brownie. Heerlijk! Complimenten voor de keuken.
Wij komen zeker terug.